Якщо ви хочете балувати своїх рідних щодня свіжим, ароматним хлібом з рум'яною скоринкою – настав час придбати спеціальний пристрій – хлібопічку, яка легко впорається з цим завданням.
Враховуючи популярність цього обладнання, виробники постійно займаються його удосконаленням, тому варто при виборі хлібопічки поцікавитися її особливостями.
Вибираємо хлібопічку:
Не варто думати, що це чудове обладнання здатне лише спекти хліб. Воно якісно замісить тісто з будь-якими інгредієнтами, достатньо лише запрограмувати хлібопічку та додати компоненти.
У сучасних апаратах може бути передбачено багато програм, тому слід продумати, чи ви збираєтеся тільки пекти хліб або планується готувати кекси, іншу здобу. Краще купувати хлібопічку з великою кількістю програм, щоб вона змогла забезпечити велику кількість функцій.
Сучасні пристрої можуть запрограмувати ступінь підсмаженості скоринки та час виготовлення хліба, що дозволяє приготувати його буквально за кілька хвилин, але, в результаті виходить більш щільний буханець.
При придбанні хлібопічки варто звернути увагу на функції, якими вона має. Різноманітність їх дає можливість не тільки спекти будь-який хліб, у тому числі й «Бородинський», а й паски, кекси, приготувати ароматний та корисний джем із фруктів та ягід.
Тим, хто сидить на дієті або страждає на цукровий діабет слід звернути увагу на хлібопічки, в яких є режим приготування безглютенового хліба з висівками та іншими корисними добавками.
Важливо, щоб обладнання було захищене від перепадів напруги, а також було виготовлене із міцних матеріалів, що робить хлібопічки безпечними, полегшує догляд за ними.